Goedkope tips om je look op te frissen

Een nieuwe frisse look verkrijgen kan goedkoop met deze tips. Verander je haarscheiding, mascara, eyeliner of wenkbrauwen.

Wenkbrauwen epileren

Wil je mooie wenkbrauwen dan moet je ze epileren. Niet enkel de vorm is hierbij van belang maar ook de kleur. Je kan bijwerken met poeder of een potlood

Foundation kiezen

Een foundation dient als basis om je huid te egaliseren. Kies de juiste tint: niet te licht of te donker, niet te geel of te roze. Test altijd bij daglicht.

Tips voor stralende ogen

Ben je vermoeid, heb je wallen, was het een zware nacht? Met deze tips kan je uw kleine of vermoeide ogen laten stralen om er frisser en vrolijker uit te zien.

Voorkom droge mascara

Mascara die droog is zorgt dat de wimpers aan elkaar plakken. Sluit daarom je mascara goed, bewaar hem koel, vermijd pompbewegingen maar draai het borsteltje.

Recycleer je oude lipstick

Oude lipstick kan je herbruiken. Voeg er vaseline aan toe en je maakt een lipgloss, voeg er olie aan voor een blush. Mengt meerdere tinten voor unieke kleuren.

Grotere ogen met deze eyeliner tips

Met eyeliner kan je je ogen laten stralen, ook als ze kleiner zijn. Breng enkel eyeliner aan de bovenkant aan en witte eyeliner aan de onderkant.

Donkere lippen in 6 stappen

Donkere lippenstift aanbrengen is veel moeilijker want foutjes vallen op. We leggen in 6 stappen uit wat je moet doen alsook voor je overige makeup.