Wat is SEO?

SEO laat je site aan de juiste zoektermen koppelen en hoog scoren bij de zoekmachines. Relevante waardevolle content en backlinks zijn hiervoor belangrijk.

Waarom is SEO belangrijk?

Om tegenwoordig te scoren is het van het grootste belang dat je website op de eerste pagina komt bij Google. Zeker in de top 4 krijg je meer traffic toegewezen.

Wat mag je nooit doen bij SEO?

Vermijdt om te spammen bij SEO. Zoekmachines zullen je zwaar afstraffen als je praktijken doet die tegen de richtlijnen ingaan. Geloof in de lange termijn.

Link Juice

Hoe werkt link juice en no-follow tags? Hoe zit het bij inkomende en uitgaande links. Leveren interne pagina's ook link juice?

Seo Tips

Optimaliseer uw website voor Google met de volgende tips en richtlijnen. Als je hoger zal scoren bij Google zal dit ook werken voor Bing of Yahoo.

Het belang van Heading Tags

Heading tags (H1-H6) geven structuur aan een pagina. Het zijn koppen zoals bij een krant, waarbij H1 de titel van het artikel vormt, die krachtig en bondig is.

Website aanmelden bij de zoekmachines

Wat is het voordeel als we onze website aanmelden bij zoekmachines. Waarom webmastertools van Google gebruiken?

De sitemap

Sitemaps helpen zoekmachines en de bezoekers om de belangrijkste pagina's te vinden. Een XML sitemap kan ook metadata bevatten en helpt de indexatie.

Hoe moet een titel zijn?

De title-tag bevat de belangrijkste trefwoorden en moet de pagina duidelijk en krachtig omschrijven. Hij moet uniek zijn en maximaal 67 karakters lang zijn.

Wat is domein trust?

Domain trust zegt hoe betrouwbaar uw website is. Men onderzoekt hiervoor naar welke (on)betrouwbare sites jij linkt en welke sites linken naar uw site.

Wat is domein autoriteit?

Domain authority helpt pagina's hoger te ranken. Het is belangrijk om een diversiteit in de backlinks te hebben en links uit uw vakgebied.

Breadcrumbs

Breadcrumbs maken de website makkelijker te navigeren en gebruiksvriendelijker. Ze helpen de site hoger te ranken bij zoekmachines door de interne linking.