Poker

Geplaatst door Admin op 10-09-2015, 11:13:00 in Poker

Rating: 6.3

poker-tafel.jpg

Poker is de verzamelnaam van een groep kaartspelen die in casino's, thuis of op het internet worden gespeeld. Internationaal valt poker onder de behendigheidsspelen, maar men noemt het ook als een gokspel. Door de International Mind Sports Association wordt het sinds april 2010 erkend als denksport.

Van poker bestaan vele varianten, waarvan Texas Hold 'em de bekendste is, maar toch hebben ze allemaal overeenkomsten. Meestal wint de beste pokerhand, maar soms ook de slechts mogelijke (lowball). Je zet in op de kansen van je ...

Lees meer

Spaarprogramma Tips

Geplaatst door Admin op 27-09-2014, 05:53:01 in Spaarprogramma

Rating: 6.2

tips.jpg

Geld verdienen met spaarprogramma's kan aardig wat opleveren als je het goed aanpakt. Vaak heb je echter wel een dosis geduld nodig voor je je eerste uitbetaling kan aanvrangen. Zeker als beginnend lid kan dit zwaar zijn.

Om je te helpen geven we je een aantal waardevolle tips waarmee je sneller en meer geld zult verdienen dankzij de spaarprogramma's. Neem ze daarom goed door en pas ze vooral toe.

Gebruik een apart e-mailadres

We raden aan dat je een apart aangemaakt e-mailadres gebruikt bij het registeren. Je zal ...

Lees meer

Affiliate Marketing

Geplaatst door Admin op 27-09-2014, 11:48:50 in Eigen Website

Rating: 6.2

affiliate-marketing.jpg

Affiliate marketing is één van de meest gebruikte manieren om geld online te verdienen, zeker als je een eigen website hebt die populair is.

Wat is affiliate marketing?

Bij affiliate marketing verdien je geld als er via jouw advertentie iets aangekocht, bestelt of aangevraagd wordt bij een bedrijf of webshop. Men promoot dus een bepaalde dienst of product en in ruil krijgt men een vergoeding of commissie. Deze vergoeding kan een vast bedrag zijn, maar ook een perentage van de ...

Lees meer

Zeeslag of Battleship

Geplaatst door Admin op 30-07-2015, 12:28:00 in Bordspellen

Rating: 6.2

zeeslag.png

Bij zeeslag (of Battleship) is het doel om te ontdekken waar je tegenstander zijn vloot heeft verborgen. Door bommen of torpedo's af te vuren sla je erin zijn vloot te doen zinken. De vloot van elke speler bestaat uit 5 schepen: 1 slagschip, 1 kruiser, 2 fregatten en een mijnveger. De samenstelling van de vloot kan wel verschillen.

De schepen mogen elkaar wel niet raken, zelfs niet diagonaal. Tijdens het spel mogen de schepen ook niet van plaats veranderen. De spelers schieten om beurt een schot af door de coordinaten door te ...

Lees meer

Goedkope tips om je look op te frissen

Geplaatst door Admin op 05-01-2016, 06:24:00 in Makeup

Rating: 6.2

frisse-look-tips.jpg

Elke vrouw heeft om de zoveel tijd wel eens zin om haar ouwe getrouwe look een update te geven. Mits enkele kleine veranderingen zal je immers er meteen frisser en anders uitzien. De meest stereotype manier om dit te bereiken is naar de kapper te gaan, want een andere haarsnit of een nieuwe kleuring doet al wonderen. Je kan natuurlijk jezelf ook een nieuwe kleedje kopen. Maar er zijn nog andere dingen die niet zo duur zijn:

Verander je scheiding in je haar

Wanneer je steeds een zijscheiding aan dezelfde ...

Lees meer

Grotere ogen met deze eyeliner tips

Geplaatst door Admin op 12-10-2014, 06:58:21 in Makeup

Rating: 6.1

eyeliner.jpg

De ogen tonen onze ziel zegt men wel eens. Daarom is het belangrijk dat je ogen stralen en hierbij kan eyeliner je flink helpen. Als moedernatuur gul is geweest en je een stel grote ogen heeft gegeven, dan is het meestal een koud kunstje om makeup aan te brengen.

Heb je echter kleine ogen die ook nog wat aan de binnenkant zitten, dan is alles een stuk moeilijker. Je oogschaduw zal minder opvallen, je mascara geeft af op je oogleden en eyeliner aanbrengen is een moeilijke klus. Voor deze dames proberen we wat hulp te bieden met de ...

Lees meer

Autolening

Geplaatst door Admin op 04-10-2014, 10:03:19 in Lenen

Rating: 6.1

auto.jpg

Een autolening is een lening waarbij je geld leent om een auto te kopen. Het is een vorm van een persoonlijke lening. Een autolening laat je toen om je droomauto te kunnen kopen zodat de financiering ervan mogelijk wordt.

Bij het afsluiten van een autolening zal men uitrekenen wat de kosten per maand zullen zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We geven een voorbeeld:

Je hebt na lang wikken en wegen besloten een bepaalde auto te kopen waarvan het aankoopbedrag rond de €20.000 ligt, maar je hebt dit geld echter ...

Lees meer

Geld verdienen met enquetes

Geplaatst door Admin op 05-11-2014, 05:05:52 in Online Geld Verdienen

Rating: 6.1

enquetes-invullen.jpg

Wist je dat je geld kunt verdienen door het invullen van enquetes? Hiervoor moet je jezelf aanmelden bij één of meerdere sites die gespecialiseerd zijn hierin. Maar waarom wil iemand betalen zodat jij een vragenlijst invult?

Bedrijven komen steeds meer onder druk van hun concurrentie en moeten daarom precies weten wat hun klanten precies willen. Daarom organiseren ze peilingen die hen een beter beeld geven over wat de klant wil en hoe ze hun producten beter bekend maken. De bedrijven kunnen een beroep doen op een ...

Lees meer

De populairste schoenen wereldwijd

Geplaatst door Admin op 20-02-2015, 01:25:00 in Schoenen

Rating: 6

Uit onderzoek blijkt dat de mode voor een groot deel bepaald wordt door het land waarin je woont. Hierbij wordt gekeken welke schoenen het meest gekocht worden bij internationale webshops. Laten we eens overlopen hoe de verschillen zijn in de wereld.

Frankrijk

frankrijk.jpg

De Franse dames houden van hun imago als elegante mademoiselles waar de d'Orsay schoen perfect bij aansluit. Een d'Orsay is een pump waarbij in het midden de zijkant is uitgesneden. Hierdoor is het midden van de voet bloot.

De ideale hakhoogte in ...

Lees meer

Foundation kiezen

Geplaatst door Admin op 19-11-2014, 06:52:19 in Makeup

Rating: 6

foundation-keizen.jpg

De juiste foundation vinden en gebruiken is moeilijker dan je denkt. Vaak is hij iets te donker of te licht, iets te geel of te roze. Je huid zal bovendien in de zomer altijd bruiner zijn dan in de winter. Daarom heb je minstens 1 aparte foundation voor de winter en voor de zomer nodig. In het tussenseizoen kan je eventueel mengen.

Veel vrouwen kopen vaak foute tint. Grote boosdoener is vaak de verlichting in de make-up winkel, zeker als het kunstlicht is. Bekijk daarom je foundation altijd in daglicht om zeker te ...

Lees meer