Geld verdienen met Youtube

Geplaatst door Admin op 27-09-2014 in Online Geld Verdienen

Geld verdienen met Youtube kent eigenlijk geen limiet. Er zijn duizenden accounts die tot een miljoen euro per jaar verdienen met het maken van Youtube filmpjes. Dit zal waarschijnlijk jou niet lukken, maar toch is een paar honder euro per maand toch wel mogelijk.

Hoe kan je geld verdienen met Youtube?

Als je een filmpje naar youtube stuurt, heb je als uploader de mogelijkheid om advertenties voor de filmpjes toe te voegen. Indien je dit doet kan je geld verdienen indien bezoekers op youtube naar jouw filmpjes kijken.

Dit lijkt dus een zeer gemakkelijke bron van inkomsten te zijn. Echter in praktijk krijgen de meeste videos niet genoeg views om voldoende geld op te brengen.

Wat moet ik doen om toch geld te verdienen op Youtube?

Ten eerste moet je uitzoeken waarover je filmpje zal gaan. Het is belangrijk dat je een plan hebt wat je wil doen. Een geschikt onderwerp is echt belangrijk.

Zorg dat jouw videos origineel en vernieuwend zijn. Iets namaken zal zelden tot een groot succes leiden. Denk dus goed na over de inhoud van je video en het onderwerp. Meestal is nuttige informatie geven een goed onderwerp. Filmpjes met reviews over producten of tips scoren doorgaans immers behoorlijk goed.

Je kunt trouwens wel leren van succesvolle filmpjes. Je moet ze goed analyseren en begrijpen waarom ze voor zoveel views zorgen. Let op de inhoud, de duur, de kwaliteit, de muziek, enz. Eens je de analyse gedaan hebt, ga je bekijken of je het nog origineler kunt doen.

Advertenties aanzetten en zorgen voor subscribers

Je mag nog het allerbeste filmpje gemaakt hebben, als je de advertenties niet aanzet zal je nooit iets ermee kunnen verdienen. Hiervoor ga je naar je youtube account en zet de functie inkomsten genereren aan.

Nu volgt er een validatie door youtube van je filmpje. Ze onderzoeken of je video geen onacceptable inhoud heeft of dat het geen rechten heeft geschonden. Eens er een goedkeuring komt is het hopen dat er veel kijkers zullen volgen.

Het helpt altijd om een aantal subscribers te hebben. Dit zijn in feite abonnees van you Youtube kanaal en deze ontvangen vervolgens updates over je nieuwe filmpjes. Dus de meer abonnees je hebt, des te meer kans er is dat heel veel mensen je volgend filmpje gaan bekijken.

Een goede tip is trouwens om telkens op het einde van een video expliciteit de kijker te vragen om te subscriben zodat je ledenaantal blijft groeien.Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties