Veelgestelde vragen over spaarprogramma's

Geplaatst door Admin op 27-09-2014 in Spaarprogramma

Zijn spaarprogramma's wel betrouwbaar?

Er bestaan spaarprogramma's die niet altijd uitbetalen, maar de spaarprogramma's die op deze site gepubliceerd staan zijn allemaal getest en betalen allemaal 100% uit. Het zijn stuk voor stuk serieuze bedrijven die bovendien ingschreven staan bij de kamer van koophandel. Spaarprogramma's waarbij wij geen ervaring hebben, worden dan ook niet vermeld, net omdat wij betrouwbaarheid belangrijk vinden.

Hoe ontvang ik mijn geld?

Als je voldoende punten of saldo gespaard hebt, kan je een uitbetaling aanvragen. Daarna wordt het bedrag gestort op je bankrekening. Er zijn ook spaarprogramma's die je vergoedingen betalen via Paypal. En er bestaat vaak ook nog de mogelijkheid om uitbetaald te worden met cadeaubonnen of bv. staatsloten.

Zijn spaarprogramma's gratis?

Ja, bijna alle spaarprogramma's zijn volledig gratis. Dit komt omdat ze geld ontvangen van adverteerders en een deel van dit geld uitdelen aan de leden of deelnemers van de spaarprogramma's. Dus wees bijzonder sceptisch als je een spaarprogramma tegenkomt dat vraagt om zelf te betalen. De lijst van spaarprogramma's die op deze site staat bevat trouwens enkel 100% volledig gratis spaarprogamma's.

Waarom zou ik lid willen worden van meerdere spaarprogramma's?

Omdat je een aanmeldingspremie krijgt, is het aangewezen om bij meerdere programma's tegelijk aan te melden. Als je bv. je reclame emails gaat controleren, dan zal het ook leuker zijn wanneer je meer emails ontvangt van diverse programma's.

Als je iets online wenst te kopen, bestaat er meer kans dat je een deel van het aankoopbedrag terug krijgt als je aan een spaarprogramma deelneemt. En des te meer programma's je volgt, des te meer kans er is dat jouw te kopen dienst of product beschikbaar is via een spaarprogramma.

Mag ik meerdere accounts aanmaken?

Nee, dit mag helaas niet bij de meeste spaarprogramma's. Ze controleren namelijk het ip-adres waarop je surft, dus je moet goed oppassen ermee. Veel spaarprogramma's accepteren dan ook maar één aanmelding per gezin om misbruik tegen te gaan. Men wil zo oa. voorkomen dat je valse leden gaat aanwerven. Doe dit dus niet.

Waarom moet ik mijn persoonlijke gegevens doorgeven?

Spaarprogramma's vragen deze informatie om valse accounts eruit te filteren. Bovendien lijkt het vanzelfsprekend dat je je bankrekeningnummer dient door te geven om je verdiende geld te kunnen ontvangen.

De spaarprogramma's die op deze site te vinden zijn, gaan goed om met de gegeven van hun leden. Ze zijn bovendien ook gebonden aan de privacy wetgeving. Je hoeft dus geen telefoontejs of reclame per post te ontvangen. Net daarom publiceren we enkel bekende en betrouwbare spaarprogramma's.Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties