Geld verdienen met een SMS Dienst

Geplaatst door Admin op 05-11-2014 in Online Geld Verdienen

Geld verdienen met een SMS dienst lijkt misschien vreemd, maar eigenlijk is het erg eenvoudig. Het principe gaat als volgt: je zendt SMS'jes naar klanten met advies of nieuws. Welk advies of informatie je wenst te verzenden zal deels het success bepalen. Probeer zeker creatief te zijn en stuur kwalitatieve en bruikbare informatie. Op deze wijze zal je tevreden klanten krijgen. Een voorbeeld is bv. een astrologie dienst.

Voor het ontvangen van deze SMS'jes betalen de klanten een bepaald bedrag, bv. €0,60 tot €3 per SMS. Dit lijkt een klein bedrag maar als je dagelijks tientallen of honderden SMS-sen kan versturen zal het aardig oplopen. De kunst is dus om zoveel mogelijk vaste klanten te krijgen. Hiervoor zal je dus reclame moeten maken voor je SMS dienst. Via sociale media en mond-op-mond reclame kan je je dienst bekend maken.

Waar en hoe een SMS-dienst opzetten?

Er bestaan veel bedrijven en diesten waar je een SMS-dienst kunt opzetten. Een zeer bekende en professionele site is messagebird.com. Dit is een internationale service die goedkoop en betrouwbare is. Via een API systeem kan je hiermee gemakkelijk SMS'sen versturen en ontvangen. Je kan je contacten goed beheren en ontvangt ook handige statistieken

Een andere betrouwbare SMS-dienst is cm.nl waarmee je ook eenvoudig smssen kant versturen en ontvangen. Andere aan te raden diensten zijn redmessage.nl en sms-tools.be die in België erg populair is.

De kosten van een SMS-dienst valen goed mee en hangen meestal af van hoeveel SMS-verkeer je op een maand hebt. Gemiddeld betaal je tussen de €0,06 en €1,3 per SMS, terwijl je tussen de €0,6 tot €3 ontvangt per SMS. De winstmarges zijn dus groot.

Belangrijk is dat je uw dienst volledig kunt automatiseren. Daarom is het belangrijk dat de SMS-dienst een API heeft die je kan besturen vanuit PHP, C, Python, Java of andere programmeertalen. Zo kan je dan passief geld verdienen.

Regels en gedragscodes

Ga nooit lukraak SMS-sen sturen naar willekeurige nummers. Dit is immers SPAM en dat is verboden. Ook moeten klanten zich altijd kunnen uitschrijven van de dienst. Voor meer informatie verwijzen we jullie naar deze website.Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties