Geld verdienen met Fiverr

Geplaatst door Admin op 04-11-2014 in Online Geld Verdienen

Fiver betekent letterlijk 'vijfje' en dit is ook de prijs die je betaalt op deze website voor een product of dienst. Hier bieden freenlancers zich vanuit heel de wereld zich aan om je te helpen met webdesign, SEO, een logo, een voice-over, illustraties, vertalingen, video's, enz... kortom alles wordt bijna aangeboden aan een zeer schappelijke prijs. En dit is niet aan de kwaliteit te merken want deze is vaak verrassend hoog.

Het platform fiverr.com werd in 2009 gestart en telt tegenwoordig miljoenen leden vanuit meer dan 200 landen. Meer dan 3 miljoen diensten worden er aangeboden in 120 verschillende categorie├źn. Het is dus een marktplaats voor diensten, ook wel 'gigs' genoemd. Het gevolg van dit grote success is dat alles draait om creativiteit. Dus als je ergens goed in bent, dan kan je zeker uw werk aanbieden op deze site.

Maar waarom zou je uw diensten aanbieden voor amper 5 dollar, dit is toch de moeite niet? Vergis je niet want als je het goed aanpakt kan je aardig wat geld ermee verdienen. De kunst is natuurlijk om je diensten te automatiseren zodat je hetzelfde werk honderden keren, zelfs duizenden keren kan verkopen.

Om zeker te zijn van de kwaliteit posten de klanten hun ervaringen en zullen de aanbieders ook een paar voorbeelden tonen. Natuurlijk moet je steeds in je achterhoofd hebben dat je slechts 5 dollar betaalt en dat je hiervoor ook niet alles kunt verwachten. Toch zal door grote concurrentie doorgaands de aanbieders echt hun best doen en koop je geen kat in een zak.

Aangeboden Diensten

Je kan het bijna niet meer bedenken of het wordt aangeboden op Fiverr. Alles opsommen is onmogelijk, toch maken we een kort lijstje:

Toch vaak hogere prijs

De basisdiensten worden allemaal aan 5 dollar aangeboden, maar wil je meer dan kan het zijn dat je een veelvoud moet betalen. Dit kan $10, $15, $20 of soms meer zijn maar altijd blijft het nog een relatief zeer lage prijs. Je krijgt wel voor de hogere prijs extra service en waar voor je geld.

Hoeveel verdien je er nu zelf aan?

Als je een dienst aanbiedt ontvangt je $4 en $1 gaat als commissie naar Fiverr zelf. Kost de dienst $20 dan zal je uiteraard $15 ontvangen. Alle betalingen gebeuren via het platform zelf en gemiddeld duurt het 2 weken voordat het geld op je Fiverr account zichtbaar is. Deze wachttijd is er omdat de koper een tijdsduur krijgt om te beslissen of hij tevreden is met uw geleverde dienst. In bijna alle gevallen zullen de klanten trouwens tevreden zijn want ze weten ook dat je voor $5 niet alles kunt verwachten.

In het begin zal je op Fiverr niet zoveel geld verdienen omdat je moet concurreren met andere aanbieders. De kunst is om op te vallen en dus creatief te zijn. Geef een paar goede voorbeelden van je dienst en maak werk van een duidelijk omschrijving ervan. Vooraleerst je dienst beschikbaar is zal Fiverr het controlleren zodat het comform is met de regels want men wil niet dat je illegale of aanstootgevende diensten gaat aanbieden.

Probeer zeker in het begin te zorgen dat je goede recensies krijgt van je geleverde werk. Eens je klanten zich positief uiten zal je merken dat alles begint te lopen. Hoe meer positieve feedback, hoe populairder je als aanbieder zult worden en hoe meer vertrouwen de klanten in je zullen krijgen. Dit helpt je niet enkel met je huidige dienst maar ook met je toekomstige klusjes. Fiverr is dus geen dienst waar je na twee dagen rijk met zult worden. Hier telt eerder een lange termijnstrategie.

Uitbetalingen

Eens je genoeg geld op je fiverr account hebt staan, wil je natuurlijk uitbetaald worden. Dit gaat via Paypal of via een Fiverr Revenue Card. Dit is een bankkaart die je opgestuurd krijgt en waarmee je dus bij elk pinautomaat geld kunt met opnemen. Je kan er zelfs online met betalen of in winkels.

Bezoek het Fiverr platform

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties