Geld verdienen met enquetes

Geplaatst door Admin op 05-11-2014 in Online Geld Verdienen

Wist je dat je geld kunt verdienen door het invullen van enquetes? Hiervoor moet je jezelf aanmelden bij één of meerdere sites die gespecialiseerd zijn hierin. Maar waarom wil iemand betalen zodat jij een vragenlijst invult?

Bedrijven komen steeds meer onder druk van hun concurrentie en moeten daarom precies weten wat hun klanten precies willen. Daarom organiseren ze peilingen die hen een beter beeld geven over wat de klant wil en hoe ze hun producten beter bekend maken. De bedrijven kunnen een beroep doen op een marketingbureau die dan mensen gaan opbellen, maar die kosten lopen flink op. Bovendien staan de meeste opgebelde mensen niet altijd te springen om mee te doen aan een enquete.

Als men nu deze enquetes doet via een gespecialiseerde website liggen de zaken anders. Deze manier is niet alleen goedkoper omdat zonder call-center werkt, de deelnemers zijn ook allen meer gemotiveerd om de vragenlijsten in te vullen. Ze ontvangen immers een vergoeding voor het geleverde werk.

Welke sites zijn aangeraden?

Allereerst wil ik opmerken dat als je je aanmeldt bij meerdere sites dat je aan meerdere enquetes zal kunnen deelnemen met als gevolg dat je meer geld kunt verdienen. Een enquete invullen gaat doorgaans vrij vlot en er zijn maar een beperkt aantal enquetes beschikbaar. Als je dus je aanmeldt bij meerdere sites ga je meer verdienen.

Het aanmelden op onderstaande sites is steeds gratis. Soms ontvang je zelfs een aanmeldbonus. Bij de sites maak je ook iedere maand kans om een leuke prijs te winnen. Het invullen van een enquete duurt tussen de 5 en 20 minuten. Voor een langere enquete ontvang je uiteraard een hogere vergoeding.

  Waardering Product Test Meteen Beginnen?
Toluna Ja Direct aanmelden
Choozz Ja Direct aanmelden
Globaltestmarket Ja Direct aanmelden
Panelclix (Euroclix) Neen Direct aanmelden

Word je rijk met het invullen van enquetes?

Met het invullen van enquetes zul je niet snel rijk worden. Dit komt omdat je maar een relatief klein bedrag per ingevulde enquete verdient. Hoeveel je precies zult verdienen hangt af van meerdere factoren. Hoe meer enquetes je per maand kunt invullen, des te hoger zijn de inkomsten.

Het is niet onmogelijk om met de bovenstaande sites tot 100 euro per maand bij te verdienen. Maar dit kan ook €20 zijn wanneer je niet deelneemt aan alle aangebode enquetes. Het is daarom van belang dat je dagelijks je e-mail checkt voor een nieuwe uitnodiging.Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties