Geld verdienen met het schrijven van artikels

Geplaatst door Admin op 04-11-2014 in Online Geld Verdienen

Hou je van schrijven? Dan kan je er aardig wat geld met verdienen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan je artikels schrijven over onderwerpen die je leuk vind en deze op bepaalde websites publiceren. Een andere manier is dat je als freelancer gaat werken.

Schrijf artikels voor derden

Door je in te schrijven als freelancer kan je artikels schrijven voor derden. De opdrachtgever geeft je dan een onderwerp waarover je een tekst moet schrijven. Meestal wordt een bedrag afgesproken dat je ontvangt. Dit hangt af van het aantal worden in de tekst. Bekende websites om je hiervoor aan te melden zijn: fiverr.com, Odesk.com en freelancer.com

Het voordeel van deze methode is dat je zeker bent dat je geld eraan verdient. Je moet immers enkel iets schrijven wanneer je een opdracht krijgt. Het nadeel is wel dat de onderwerpen niet altijd je ding zijn. Je zal ook steeds gecontrolleerd worden op je werk want je opdrachtgever moet tenslotte tevreden zijn met het resultaat.

Schrijf artikels over onderwerpen die je leuk vindt

Er bestaan een aantal Nederlandse sites waar je geld met kunt verdienen als je er je artikel publiceert. Het grote voordeel hiervan is dat jij volledig kunt bepalen waarover je wenst te schrijven. Je hebt dus de volledige controle in eigen handen. Je bepaalt zelf ook hoe lang de tekst gaat worden. Deze vrijheid werkt echt motiverend.

Je zal vervolgens geld ontvangen aan de advertenties die naast je artikelen zullen verschijnen. Dit zijn meestal advertenties van Google adSense en dit betekent dat des te meer lezers je krijgt, des te meer geld je artikels opleveren. Dit houdt dus in dat je best over boeiende en populaire onderwerpen gaat schrijven. Deze zullen immers meer gelezen worden. De kans bestaat wel dat er meerdere auteurs zijn waartegen je wel moet opboksen.

Het belangrijkste is dus dat je kwalitatieve artikelen maakt die tevens origineel zijn. Op deze manier heb je de meeste kans dat zoekmachines zoals Google er bezoekers naar sturen. Wanneer je grote delen gaat copieren van andere auteurs bestaat er een grote kans dat de zoekmachines je artikel gaan negeren. Waarom zouden ze bezoekers sturen naar een copy van een bestaand origineel?

We zullen nu enkele sites overlopen die geschikt zijn om artikels op te publiceren waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn.

Infonu.nl

Dit is het grootste Nederlandstalige platform om geld te verdienen met je teksten. De site bestaat al sinds 2006 en er zijn meer dan 3.500 auteurs actief, hetgeen de site betrouwbaarder maakt. Er staan 100.000 artikels online die worden ondergebracht in 20 hoofdrubrieken. De kracht van infonu is echt het gevarieerde aanbod.

De site trekt dagelijks een groot aantal bezoekers, hetgeen een groot voordeel is want zo bestaat er meer kans dat iemand je artikel zal lezen. Een ander voordeel van infonu.nl is dat je minstens 50% ontvangt van de advertentieinkomsten. Dit is bijzonder veel. Tevens maak je kans op het extra prijzen.

Bezoek het InfoNu platform

Todio

Een andere betrouwbare en goede publisher is Todio. Het voordeel van deze site is dat het tevens een internationaal platform is. Hier kan je ook geld verdienen door het vertalen van artikels want de site bestaat ook in het Engels, Duits en het Frans.

Op Todio krijgt je ook minstens 50% van de advertentie inkomsten en dit kan oplopen als je veel populaire artikels hebt. In vergelijking met infonu kan je ook opdrachten aannemen om extra geld te verdienen.

Bezoek het Todio platform

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties