Rauw kost Dieet

Geplaatst door Admin op 03-09-2017, 10:41:25 in Dieet
rauwkost.jpg

Op een zekere dag hebben onze voorvaderen besloten om het rauwe voedsel dat ze hadden gevonden te gaan bereiden. Volgens primatologist Wrangham is deze gebeurtenis (raw diet) niet alleen de reden waarom onze hersenen hebben kunnen groeien, maar ook één van de vele oorzaken van overgewicht. Heeft het bereiden van voedsel ons slimme en dikke wezens gemaakt?

Koken is één van de gedragingen van de mens die ons onderscheidt van dieren. Richard Wrangham, die wilde chimpansees in Afrika bestudeerd, denkt dat koken niet alleen een ...

Lees meer

Waarom zijn vrouwen gek op handtassen?

Geplaatst door Admin op 10-08-2016, 04:07:55 in Mode
handtas.jpg

De meeste vrouwen hebben een zwak hart voor zowel handtassen als schoenen. Ze geven je extra persoonlijkheid en zijn bovendien enorm mooi en ook praktisch want je kan er je hele hebben en houden in mee sleuren.

Maar er zijn natuurlijk nog meer factoren waarom dames een obsessie hebben voor de handtas. We sommen er enkele op:

Een handtas past altijd en overal bij je, ongeacht je gewicht of leeftijd. Dus ook als je vermagert of verdikt, wanneer je zwanger bent of ouder wordt, je handtas blijft bij je passen. Een gevolg is ook ...

Lees meer

Onverwachte suikerbommen

Geplaatst door Admin op 12-07-2016, 11:22:00 in Dieet
suiker.jpg

Teveel suiker is net zoals teveel zout en teveel vet ongezond. We proberen er dus altijd minder van te eten, maar hoe zeer we ook ons best doen, vaak eten we onbewust veel te veel suiker. Er zijn zelfs heel wat suikerbommen waarvan we denken dat ze gezond zijn, maar in feite moeten we toch ervoor wat opletten. Overmaad is nooit goed. Hier zijn enkele voorbeeldjes:

Havermout

Overal horen we tegenwoordig dat havermout zo gezond is en dat klopt natuurlijk wel. Het bevat zeker heel veel gezonde eigenschappen, maar toch moet je ...

Lees meer

Citroensap is de sleutel voor een fit en gezond leven

Geplaatst door Admin op 31-01-2016, 10:12:11 in Dieet
citroenen.jpg

Tegenwoordig is de trend om gezond te leven en te eten. Superfoods zijn enorm in trek. We denken dan vooral aan quinoa, gojibessen of chiazaad. Echter wordt een superfood veel te vaak over het hoofd gezien, namelijk de citroen. Citroensap doet immers wonderen voor je lichaam. Het geeft je veel meer dan enkel een zuur gezicht. Wij sommen de belangrijkste eigenschappen op van citroensap:

Geeft je veel energie

Begin je dag met een mengeling van warm water en citroensap. Dit brengt je spijsvertering op gang en voorziet ...

Lees meer

Ontharingscrème

Geplaatst door Admin op 26-01-2016, 01:35:04 in Ontharen
ontharen-met-creme.jpg

Met deze crème kun je makkelijk jezelf ontharen. Er bestaan diverse merken maar Veet is veruit het bekendste merk. Een ontharingscrème is pijnloos bij goed gebruik, echter lees toch altijd de gebruiksaanwijzing want niet elke crème werkt hetzelfde. Meestal moet je de crème op de huid opbrengen en egaal uitsmeren. Daarna laat je alles een aantal minuten intrekken en verwijder je alles met een sponsje of een washandje. Tot slot spoel je uw huid.

De meeste van deze producten zullen het haar snel en makkelijk ...

Lees meer

De Brazilian Wax

Geplaatst door Admin op 13-01-2016, 09:44:11 in Ontharen
de-brazilian-wax.jpg

Brazilian waxing werd geïntroduceerd door 7 zussen uit Brazilië (de J Sisters) in 1987 en is sindsdien een populaire methode van ontharen. Een gemiddelde wax sessie duurt 15 tot 30 minuten. Doorgaans moet je je elke 2 tot 4 weken laten waxen.

De Brazilian wax verschilt met het harsen van de bikinilijn op de reguliere methode omdat het haar verwijderd wordt aan de voorkant, de achterkant en alles er tussenin. Dit betekent dus ook dat de haartjes tussen de billen worden verwijderd. Tekenend is de rechthoekige streep ...

Lees meer

Hoe je benen langer laten lijken

Geplaatst door Admin op 08-01-2016, 02:29:35 in Mode
sexy-benen.jpg

Niet alle vrouwen zijn door moeder natuur gezegend met sexy lange benen. Toch kun je met deze styling tips je benen vrij eenvoudig een beetje langer laten lijken. En zeker een combinatie ervan doet wonderen.

De belangrijkste en meest vanzelfsprekende tip is het dragen van hoge hakken. Als je problemen hebt met het lopen op stiletto's kan je nog altijd kiezen voor een iets lagere hak. Zelfs een hak van 5 centimer doet je niet enkel langer en slanger lijken, ook je houden zal erdoor verbeteren. Je kan ook kiezen voor sleehakken ...

Lees meer

Goedkope tips om je look op te frissen

Geplaatst door Admin op 05-01-2016, 06:24:00 in Makeup
frisse-look-tips.jpg

Elke vrouw heeft om de zoveel tijd wel eens zin om haar ouwe getrouwe look een update te geven. Mits enkele kleine veranderingen zal je immers er meteen frisser en anders uitzien. De meest stereotype manier om dit te bereiken is naar de kapper te gaan, want een andere haarsnit of een nieuwe kleuring doet al wonderen. Je kan natuurlijk jezelf ook een nieuwe kleedje kopen. Maar er zijn nog andere dingen die niet zo duur zijn:

Verander je scheiding in je haar

Wanneer je steeds een zijscheiding aan dezelfde ...

Lees meer

Welke vragen vrezen we bij een sollicitatie?

Geplaatst door Admin op 17-12-2015, 01:47:00 in Sollicitatie
job-interview.jpg

Een sollicitatie is een blijft voor iedereen angstaanjagend. Je wilt immers nooit wat je te verwachten hebt. Je probeert misschien wel te voorspellen welke vragen er op je afgevuurd zullen worden, echter zeker zal je nooit ervan kunnen zijn. Daarom blijft het solicitatiegesprek een stap in het duister.

Wist je trouwens dat iets minder dan 1 op 10 kandidaten voortijdig afhaken tijdens een sollicitatiegesprek? Dit komt omdat de vragen zo bizar kunnen zijn waardoor men kan blokkeren.

Daarom is het goed om je zo goed ...

Lees meer

Wenkbrauwen epileren

Geplaatst door Admin op 21-11-2015, 09:14:00 in Makeup
wenkbrauw-epileren.jpg

Als je wenkbrauwen goed in vorm zijn kan dit veel doen voor een perfecte gezichtsuitdrukking. Juist geëpileerde wenkbrauwen brengen namelijk extra aandacht naar je ogen en maken je jonger. Met een beetje oefening en een goede aanpak kan iedereen perfect wenkbrauwen epileren.

Het is belangrijk dat jij bij het epileren alle tijd neemt want haast is zelden goed. Trek je huid glad, want dan is het gemakkelijker om alle haartjes los te krijgen. En je zal van het epileren dan ook minder veel van voelen. Ben je erg ...

Lees meer