Soorten Dameschoenen

Er zijn vele soorten damesschoen zoals sandalen, mocassins, ballerina's, stiletto's, espadrilles, peeptoe's, sling-backs, sneakers, enkellaarsjes en laarzen.

Eleganter lopen op hakken

Op hoge hakken elegant lopen is niet voor iedereen gemakkelijk. Je oefent best eerst binnenshuis. Je plaatst eerst de hak neer waarbij je houding goed is.

Met welke schoenen scoor je?

De klassieke pump is zeer geliefd bij mannen en zeker in een rode, zwarte of beige tint. Met sleehakken, Uggs en moccasins jaag je de mannen eerder weg.

Sporten met hoge hakken

Sporten op hoge hakken van minstens 7.5 cm is goed voor een strakkere kont, sterkere bovenbeenspieren. Ook helpt het je buikspieren en taille.

De populairste schoenen wereldwijd

De mode wordt vaak bepaald door het land waarin je woont. Dit zijn de meest populaire schoenen in andere landen.

Opgewonden door stiletto's

Stiletto's maken vrouwen sexy. Ze geven meer status en prikkelen het brein om opgewonden te worden. Bij het kopen, komt er dopamine en adrenaline vrij.

Kopen we te veel schoenen?

Jaarlijks kopen vrouwen 17 paar omdat dit hun onweerstaanbaar, sexy en aantrekkelijk maakt. Mooie schoenen maakt hen gelukkiger, uniek en meer zelfzeker.

Schoenen die er goedkoop uitzien

Ongeacht de prijs van schoenen, kunnen deze er goedkoop en ordinair uitzien. Vermijd dit zoveel mogelijk met de volgende tips.