Waarom zijn vrouwen gek op handtassen?

Geplaatst door Admin op 10-08-2016 in Mode

De meeste vrouwen hebben een zwak hart voor zowel handtassen als schoenen. Ze geven je extra persoonlijkheid en zijn bovendien enorm mooi en ook praktisch want je kan er je hele hebben en houden in mee sleuren.

Maar er zijn natuurlijk nog meer factoren waarom dames een obsessie hebben voor de handtas. We sommen er enkele op:

Een handtas past altijd en overal bij je, ongeacht je gewicht of leeftijd. Dus ook als je vermagert of verdikt, wanneer je zwanger bent of ouder wordt, je handtas blijft bij je passen. Een gevolg is ook dat dames ze ook makkelijker online kunnen bestellen. Zo zijn er zelfs vaak wachtlijsten wanneer een geliefd merk een nieuwe tas uitbrengt.

Een handtas is het puntje op de i, de kers op de taart. Het maakt je outfit gewoon af. Zelfs als je casual gekleed bent, met bv. een t-shirt of een legging, dan nog kan je er hip uitzien als je een mooie hippe handtas aan je arm hebt.

Des te meer handtassen een vrouw heeft, des te meer ze kan afwisselen en des te langer ze meegaan. Je hebt meer mogelijkheden tot combineren en dit geeft een voel van luxe. Zeker moet een vrouw beschikken tussen verschillende tassen per seizoen (winter-zomer), alsook voor bepaalde gelegenheden zoals voor feesten en cotactailparty's.

Een handtas die niet enkel om je telefoon of make-up in te stoppen. Het is tevens ideaal om snoep, chips en een drankje in te stoppen als je naar optreden of een film gaat. Je hoeft dan geen geld uit te geven.

Veel mensen hebben een drang tot het verzamelen van iets, dus waarom niet handtassen. Als je er zorg voor draagt, gaan ze jaren mee en dragen ze hun steentje bij om je te behoeden van een nakende depressie.Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties