Internet-marketing

Internet marketing omvat alle vormen van marketing die plaats vinden op het internet zoals e-mail, sociale media, SEO, websites en affiliate marketing.

Wetgeving over e-mail marketing

Waar moet je rekening met houden bij e-mail marketing? Wat zijn de belangrijkste wetten en regels? Wanneer spreekt men over spam?

Infographic marketing

Infographics zijn aantrekkelijk, verbeteren je zoekresultaten en autoriteit. Via infographics verkrijg je meer publiciteit en aandacht op sociale media.

Een persbericht

Een persbericht is schriftelijke informatie om een standpunt of nieuwsfeit bekend te maken. Het is goedkoop, snel en verhoogt geloofwaardigheid.

E-mail Marketing

Met e-mail marketing kan je nieuwsbrieven verzenden, nieuwe klanten werven, je omzet verhogen en vooral zorgen dat je onder de aandacht blijft bij je doelgroep.

Social Media Marketing

Social Media marketing is goedkoop, bereikt een groot publiek, verhoogt de loyaliteit en band met uw klanten en werkt interactief en innovatief.

SEO

Wat is search engine optimalisation? Waarvoor dient het en hoe doen we het? Wat is het verschil tussen black hat en white hat? Waar kijken zoekmachines naar?

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is de ideale manier om veel geld te verdienen. Door het promoten van andermans producten ontvang je commissies.