Annuiteïten hypotheek

Je betaalt een vast brutto bedrag tijdens de hele looptijd waarbij je in het begin vooral rente betaalt en nadien vooral aflossingen.

Doorlopend Krediet

Bij een doorlopend krediet kan je zo vaak en zoveel krediet opnemen tot aan je limiet. Ook het aflossen verloopt zeer flexibel.

Lineaire hypotheek

Bij deze lening los je elke periode een vast bedrag af. De rente die wordt betaalt op de restant schuld, waardoor het steeds minder wordt.

Hybride hypotheek

Een hybride hypotheek is ideaal voor beursspecialisten die een realistische kijk hebben en overschakelen naar sparen wanneer de beurs in een dip zit.

Persoonlijke lening

Wil je op reis? Ga je trouwen? Zijn er hoge onverwachte kosten? Een persoonlijke lening helpt je. De voorwaarden zijn duidelijk en verantwoording is niet nodig.

Hypothecaire lening

Om een droomhuis te kunnen kopen heb je meestal een hypotheek voor nodig. Je dient hiervoor je huis als onderpand te geven. De looptijden zijn zeer lang.

Autolening

Je wilt je droomauto aanschaffen maar je mist het nodige budget? Een autolening is de oplossing. De voorwaarden zijn duidelijk en de rente valt meestal mee.