V2 Cigs

Geplaatst door Admin op 01-10-2014 in Elekronische Sigaret

V2 Cigs is één van de grootste merken in de Amerika en dus al lang een gevestigde waarde. Recent hebben ze een heel nieuw gamma aan producten uitgebracht om zo te kunnen voldoen aan de steeds hogere kwaliteitsnormen. V2 Cig is een ambitieus merk en dat zal je als consument dan ook voelen.

Bij V2 Cigs staat gebruikersgemak centraal. Dit zul je trouwens al op hun website merken. Je hebt als klant ook alle keuze in wat je exact wil. Je kan alles naar wens kiezen zoals de kleur, de lengte of het type van de batterijen. Jij wilt iets, V2 Cigs bezorgt het je. Dit is ook een grote troefkaart van het merk.

Als je over de producten spreekt, dan moet je het ook ver de kwaliteit hebben. V2 Cigs is niet het goedkoopste merk, maar zoals vaak is het niet enkel de prijs dat iets goedkoop maakt. De onderhoudskosten lopen vaak heel hoog op en als je een product niet vaak moet vervangen dan win je op die manier je geld direct terug. Dus op dat vlak zit je bij V2 Cigs zeker veilig. Bovendien hebben ze een levenslange garantie die ze niet zouden geven als ze niet bewust waren van deze kwaliteit.


Om te starten raden we jullie natuurlijk een kit aan. Hierin zit alles wat je nodig hebt. Je hebt de keuze uit een V2 Beginners kit, een V2 Standard Kit en een V2 Standard E-liquid Kit. Bij deze laatste wordt er ook e-liquid geleverd waarmee je je cartridges kunt hervullen. Ondanks dat de V2 Beginners kit goedkoper (€42) is, raden we toch aan om voor de V2 standaard kit te gaan die €55 kost. Je kan ook nadien nog de extra liquids bij bestellen als het je bevalt.

V2 Cigs biedt ook een V2 Ultimate Kit aan, maar die heb je als beginner zeker niet nodig. Al krijg je natuurlijk wel heel wat als je hem besteld. Ik persoonlijk heb het gedaan en ik was zeer tevreden van het pakket.

Cartomizers


In onze ervaring waren de smaken van de V2 CIGS cartridges echt indrukwekkend, al bleef de smaak niet zo lang intens als bv. bij green smoke. We deden wel bijna een volledige dag met een cartridge. V2 Cig beweert dat de capaciteit van een cartridge gelijk is aan een sigarettenpakjes, toch is dit in pratijk minder. Maar de cartridges zijn wel bij te vullen en dit zal de garantie ook niet doen vervallen omdat het merk ook de e-vloeistof apart aanbiedt.

Als smaken hebben ze in hun aanbod: V2 Red, Sahara, Congress, Menthol, Peppermint, Mint Tea, Cherry, Chocolade, Coffee, Vanilla. Kortom, de standaard smaken dus die we bij de meeste merken wel terugvinden tegenwoordig. Als nicotine gehalte is er de keuze tussen 2.4%, 1.8%, 1.2%, 0.6% en 0%. De meest populaire smaken uit hun gamma zijn trouwens V2 Red en Sahara.

Batterij


De nieuwe V2 Cigs batterijen draaien op 4.2 volt en dit resulteert in meer rookvolume. Dit is echt wel een verschil ten opzichte van andere (oudere) batterijen. Als bij het eerste inhaleren voel je echt een rush. Met deze batterijen zal je dan ook geen verlangen meer hebben naar een gewone sigaret.

Het laden van de batterijen duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. Er bestaat ook een draagbaar laadstation. Maar toch raden we jullie aan om altijd een extra batterij bij de hand te hebben.

Bij de traditionele starter kits krijg je steeds een standaard batterij. Deze heeft een vermogen voor 250x goed te inhaleren. Hiernaast kan je ook wel een "long" batterij kopen die tot 450x inhalaties vermogen kan leveren. Er is tot slot nog een 'shorty' baterij (met de omvang zoals een traditionele sigaret), maar die doet het niet lang genoeg en raden we daarom af.

Klantenservice

Vroeger duurt het een tijd voor je de koopwaar thuis kreeg omdat ze vanuit de USA gestuurd moesten worden. Tegenwoordig gebeurt dit vanuit Europa en dit merk je. Hun service is aanzienlijk verbeterd sinds ze ook in Europa zitten. Eigenlijk kunnen we niets aanmerken op hun service, die is goed zoals bij veel Amerikaanse bedrijven. Voor hen is een klant belangrijk.


Bezoek de website van V2 Cigs

Meer reviews van V2 CigsLees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties