Green Smoke

Geplaatst door Admin op 01-10-2014 in Elekronische Sigaret

Wil je een geweldige nieuwe e-rookervaring? Dan is Green-Smoke zeker iets voor jou! Wij raden dit merk als nummer 1 aan voor onze lezers. Een hoog dampvolume, een rijke diepe smaak, de hoge kwaliteit van het toestel, en hun super klantenservice zijn hun troefkaarten in een notendop.

Green Smoke's voornaamste reden van hun succes en suprematie is de uitzonderlijke smaak en dampproductie. Ik heb al heel e-sigaretten geprobeerd, maar Green Smoke produceert werkelijk een groot damp volume. Je krijgt meer voor uw geld en telkens als je een trekje neemt, zul je blij zijn dit merk gekozen te hebben. De throat-hit (kriebel in de keel) die je bij Green Smoke ervaart is niet te vinden bij andere e-sigaretten. Niets komt in de buurt.


Als je interesse hebt, dan raden we je aan om een starters-kit te nemen. Hiermee kan je zeker aan de slag. Hierbij zitten trouwens al 2 batterijen. Als je grotere hoeveelheden cartridges bestelt, krijg je trouwens korting en dat is flink meegenomen.

De elektronische sigaretten van Green Smoke worden gesmaakt door zowel mannen en vrouwen omdt ze een zeer natuurlijke uitstraling hebben en een breed scala aan accessoires en smaken.

Green Smoke werd overgenomen door Altria, dat is de fabrikant van Marloboro! In feite is dit al een heel grote indicatie dat het hier om een top e-sigaret gaat. Altria heeft immers al het geld van de wereld dat ze elke e-sigaretten merk kunnen kopen dat ze willen. En dit deden ze ook want ze kochten het beste merk.

Cartomizers


Tegenwoordig leveren ze FlavorMax cartridges en die bieden een zeer landurige en volle smaak. Een cartomizer (cartridge) biedt het equivalent aan van 30 gewone sigaretten oftewel 360 stevige trekken. Een bijkomende eigenschap van FlavorMax is dat ze langer vers blijven en de smaak of aroma's beschermen.

Er is keuze aan de volgende smaken (in 5 verschillende standaard nicotine gehaltes): Tobacco Gold, Red Label, Absolute Tobacco, Menthol Ice, Mountain Clove, Mocha Mist, Vanilla Dreams, en Smooth Chocolate. Ik heb alle smaken geprobeerd en er was niets dat ik kon afkeuren. De smaken waren intens en speciaal. In feite kun je Green Smoke vergelijken met een goede fles wijn. Die is misschien wat duurder, maar de genotsevaring maakt het dit waard.

Als je niet kunt kiezen raden, raden we je aan om een variety pakket te proberen. Hierin vind je Absolute Tabak, Red Label Tabak, Menthol ijs, Vanille Dreams en Mocha Mist. In dit pakket bevatten alle cartomizers 1.8% nicotine.

Batterij


Een goede batterij is zeer belangrijk en ook op dat vlak is Green Smoke een uitschieter. Ik moet het eerste merk nog tegenkomen dat betere batterijen eigenlijk heeft. Er is keuze aan twee soorten batterijen: korte en lange. De lange batterijen (116mn) gaat uiteraard nog wat langer mee. De korte batterijen hebben ongeveer een lengete van een normale sigaret.

We adviseren altijd om ten minste 2 batterijen te hebben. Zo heb je namelijk een reserve voor in het geval je huidige batterij leeg is en je die moet herladen.

Klantenservice

De klantendienst van Green-Smoke is echt goed. Ze zijn altijd heel vriendelijk en doen zelden moeilijk. Hun producten hebben ook een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Bovendien is er nog een levenlange garantie op hun producten. Je hebt haast niets te verliezen.


Bezoek de website van Green Smoke

Meer reviews van Green Smoke



Lees ook:

Rating

Geef een Reactie



(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties