Affiliate Marketing

Geplaatst door Admin op 27-09-2014 in Eigen Website

Affiliate marketing is één van de meest gebruikte manieren om geld online te verdienen, zeker als je een eigen website hebt die populair is.

Wat is affiliate marketing?

Bij affiliate marketing verdien je geld als er via jouw advertentie iets aangekocht, bestelt of aangevraagd wordt bij een bedrijf of webshop. Men promoot dus een bepaalde dienst of product en in ruil krijgt men een vergoeding of commissie. Deze vergoeding kan een vast bedrag zijn, maar ook een perentage van de aankoopwaarde van een product.

Bij een Pay per sale zal er betaald worden per verkoop van een artikel of dienst. bv. een bezoeker van een website koopt na het lezen van een review een e-book.

Bij een Pay per lead zal er betaalf worden na een bepaalde actie van een bezoeker. Bv. de bezoeker meldt zich aan op een website of schrijft zich in voor een lezersbrief, enz...

Je kan affiliate worden van afzonderlijke websites, zoals bijvoorbeeld grote webshops zoals Amazon.com of Bol.com die hun eigen affiliate-tracking-systeem hebben.

Wil je echter meerdere campagnes naast elkaar laten draaien, dan kun je best jezelf aanmelden bij een affiliate netwerk. Dit is dan een soort tussenpersoon die de adverteerders en de websites bij elkaar brengt, alsook de transacties bijhoudt.

Het voordeel van affiliate netwerken is dat het aanbod hier bijzonder groot is en je kan gemakkelijk van product overschakelen als dit voldoende opleverd. Een bijkomend voordeel is dat alle inkomsten op één plek binnen komen en dit maandelijks kan worden uitbetaald.

Wat zijn goede affiliate netwerken?

Om je wegwijs te brengen hebben we een kort lijstje gemaakt van enkele affiliate netwerken die we het besten vinden. We raden je aan om een account op al deze netwerken minstens te maken en dan kan je nadien nog vergelijken welke aanbiedingen het beste zijn.

  Waardering Camagnes Uitbetaling Meteen Beginnen?
Daisycon Heel Veel€50,00Direct Aanmelden
Tradedoubler Heel Veel€50,00Direct Aanmelden


Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties