Victoria Milan

Geplaatst door Admin op 21-09-2014 in Dating Sites

Als je op zoek bent voor een affaire, een erotisch afspraakje of een kortstondige flirt, dan is Victoria Milan the-place-to-be. Hier zijn heel wat volwassenen aanwezig die hun relatie een sleur vinden en waarbij alle spanning verdwenen is uit hun liefdesleven. De meesten hier proberen met een flirt of een buitenechtenlijke relatie hun leven wat aantrekkelijker te maken of toch ten minste wat spannender.

Omdat heel wat leden op deze site in feite vreemd gaan, is Victoria Milan erg waakzaam op vlak van privacy. De foto's op een profiel zijn daarom ook onherkenbaar. Discretie is hier heel belangrijker.

Omdat de meeste leden al een relatie hebben, maar opzoek gaan naar iets spannends, geeft dit het voordeel dat je niet hoeft te liegen over je huwelijkse staat. Ook zal je flirt, minaar of minnares je niet vragen om je vaste partner of echtgenoot te verlaren. Iedereen weet op voorhand waar hij aan toe is.


Registreer je nu gratis bij Victoria Milan!

Aanmelden

Deze fase is gratis en verloopt ook vlot aangezien er nauwelijks informatie wordt gevraagd. Persoonlijke informatie is zelfs uit den boze. Je moet enkel een gebruikersnaam en jouw emailadres invoeren. De makers van de site raden zelf aan om hiervoor een speciaal aangemaakt email adres te gebruiken van bv. hotmail, gmail of yahoo. Dit om de anonimiteit nog te verhogen.

Hierna mag je een foto toevoegen aan je profiel als je wenst. Ook al is dit niet nodig, we raden dit ten strengste aan want onderzoek heeft aangetoond dat leden met een foto tot 15x meer kans hadden om een reactie te krijgen.

Discretie en foto's?

De site heeft een speciale filter beschikbaar, genaamd anoniemBlur. Hierdoor wordt je gezicht onherkenbaar gemaakt, terwijl de rest van de foto scherp blijft. Dit om de privacy van de gebruikers toch te verzekeren.

Je kan ook meerdere foto's in een privé map plaatsen. Dan kunnen enkel mensen aan wie jij expliciet de toestemming geeft deze bekijken. Ze ontvangen van jou een virtuele sleutel om de map te kunnen openen.

Toch blijft het mogelijk om al je foto's openbaar op je profiel te plaatsen. Maar je doet dan dan op eigen risico.

Mogelijkheden

Betalend lidmaatschap

Als gratis lid kan je dus een kijkje nemen op de site en je profiel aan maken met of zonder foto's. Je kan daarnaast ook op zoek gaan naar andere profielen.

Wanneer je echter echt contact wil maken met een andere persoon, dien je een betalend lidmaatschap te hebben. Pas dan kan je berichten sturen en ontvangen.

De prijs bedraagt net geen 40euro per maand. Kies je voor een lidmaatschap van 6 maanden zal dit goedkoper worden, want dan betaal je slechts 28 euro per maand. Toch een koopje voor je leven zoveel spannender te maken.

Pluspunten van Victoria Milan


Registreer je nu gratis bij Victoria Milan!


Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties