Second Love

Geplaatst door Admin op 28-09-2014 in Dating Sites

Zoals de naam het zegt, zoeken de leden op Second Love een tweede liefde. De meeste hebben dus al een partner en willen daarnaast nog een spannend avontuurtje of flirt beleven om hun leven op te kruiden.

Wist je dat bijna in de helft van de koppels er wel eens ooit is vreemdgegaan? Schrik nu aub, maar dit zijn cijfers die komen uit een onderzoek. De meeste van deze affaires gebeuren op de werkvloer, maar dit is niet altijd de ideale plek omdat er nadien problemen kunnen ontstant.

Daarom is het een beter idee om via het internet op zoek te gaan naar een minnaar of minnares en Second love kan je hierbij helpen. Deze site promoot als het ware het vreemdgaan. De leden hier zijn meestal geen singles zoals bij de meeste andere dating sites. Dit maakt het voor sommigen alleen al extra spannend.

Als jij het ook opwindend vind om eens af te spreken met een getrouwde man of vrouw, dan kan Second Love wel iets voor jou zijn. Vreemdgaan was nog nooit zo gemakkelijk. Al wat je moet doen is een gratis profiel aan te maken. Vanaf dan kan je zowel profielen zoeken als lezen. Door profielen pas te tonen wanneer je je hebt ingeschreven, is er meer discretie.

Wij willen wel graag onze lezers waarschuwen. Door jezelf op de site in te schrijven, zet je wel je huidige relatie op het spel. Vreemdgaan is misschien heel erg spannend maar ook wel een hoofdoorzaak voor het beëindigen van de relatie.

Registreer je nu bij secondlove.nl!  Registreer je nu bij secondlove.be!

Betalend lidmaatschap

Indien je werkelijk met andere leden wilt afspreken of chatten is en betalend lidmaatschap nodig. Deze kost ongeveer €70 voor twee maanden, oftewel €35 per maand. Je kan dan verder ook berichten sturen, als lezen en ook meerdere foto's plaatsen of bekijken. Je kan zeggen dat vanaf nu het echte avontuur begint en je naar hartenlust kan beginnen met spannende afspraakjes.

Voordelen van Second Love

Als je graag een scheve schaats wenst te rijden, dan is deze site echt wel iets voor jou. Hier komen alle leden immers naar toe voor een spannend avontuurtje en niet voor de ware liefde. Je hoeft ook niet te liegen dat je vrijgezel bent. Veel kans dat het andere lid dit ook niet is trouwens.

Secondlove biedt je privacy aan. Het is immers niet de bedoeling dat je partner eracht komt waar je met bezig bent. De profiel worden meestal ook gecontroleerd voordat ze online komen. Dit om valse profielen eruit te halen.

Wat zeker fijn is, is dat men je een herinnering stuurt voordat uw lidmaatschap afloopt. Op deze manier kun je zelf beslissen of je wenst verder te gaan of niet. Er zijn andere dating sites die automatisch verlengen en dit drijft de kosten enkel maar op.

Besluit

Ben je opzoek naar seks en een stiekem avontuurtje, dan kunnen we second love wel aanbevelen omwille van de discretie. Online zoeken naar date is veel veiliger dan dit te doen in je favoriete kroeg. De kans dat iemand je herkent is immers veel kleiner.

Wil je graag een langdurige hechte relatie, dan is deze site af te raden. Er zijn maar weinige leden die voor je hun huidige relatie zullen opzeggen. Verwacht dit ook niet want omgekeerd verwacht men dit ook niet.

Registreer je nu bij secondlove.nl!  Registreer je nu bij secondlove.be!

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties