Rendez-Vous

Geplaatst door Admin op 28-09-2014 in Dating Sites

Rendez-Vous is misschien wel de meest bekende en grootste Belgische datingsite. De site dagelijks meer dan 40.000 vrijgezellen die allen op zoek zijn naar een leuke date of langdurige relatie.

De site is actief in zowel Vlaanderen, Wallonië en Brussel en bestaat al sinds 1997. Om alles in goede banen te houden zorgt een goed team van modertoren.

Je kan de site bezoeken via een gekende desktop versie, maar er is ook een mobiele versie beschikbaar. Deze laatste is bijzonder handig voor als je onderweg bent en toch benieuwd bent of je een berichtje hebt ontvangen.

Rendez-Vous is meer dan enkel een dating site. Zo organiseren ze op regelmatige tijdstippen ook evenementen. Het gaat dan om meetings, etentjes, een bioscoopbezoek, maar ook sportieve activiteiten. Deze evenementen brengen de leden nog dichter bij elkaar en zorgen voor een vriendschapsband. Zeker voor meer verlegen leden is dit een interessant.


Registreer je nu gratis bij Rendez-Vous!

Aanmelden

Zoals bij veel datingsites, kun je ook op Rendez-vous een gratis profiel aanmaken. Op deze manier kan je eens kijken of de site wel de moeite is en voldoet aan uw eisen. Je kan persoonlijke dingen toevoegen aan je profiel, alsook maximaal 5 foto's plaatsen.

Het plaatsen van een foto verhoogt de kans serieus dat je contacten zult krijgen. Vertel daarnaast zeker ook een aantal persoonlijke zaken zoals je interesses en je hobbies. Ook kan het goed zijn te melden wat jij verlangt van je potentiële partner en wat je heel belangrijk vindt.

Betalend lidmaatschap

Vanaf nu wordt het echt leuk. Als betalend lid, krijg je onbeperkte toegang en kun je zowel berichten sturen als versturen. Je kan ook meerdere foto's van jezelf plaatsen, alsook video's. Ook chatten met andere leden wordt nu mogelijk en de toegang tot opiniepeilingen. Met deze peilingen kan je vragen stellen (of beantwoorden) en zien de antwoorden aansluiten bij deze van een ander lid.

De prijzen schommelen naar gelang de tijdsduur: €15,90 voor een maand, €29,70 voor 3 maanden en €45 voor 6 maanden. Hiernaast kan je ook per sms betalen waarbij je voor €4 een week betalend lidmaatschap ontvangt.

Nadelen Rendez-Vous

Als Nederlander kan het een nadeel zijn dat de meeste leden uit België komen. Wil je een partner uit een meer exotische bestemming, dan is RV ook niet de ideale site voor je.

De site kent heel wat getrouwde en gebonden leden die enkel vriendschap komen zoeken. Dit kan een nadeel zijn wanner je op zoek bent naar een serieuze relatie. Als je zoekt naar een losse flirt of wat vriendschap is dit echter niet aan de orde.

Je kan weinig aanvangen met een gratis account, al moeten we toegeven dat een vast abonnement wel goedkoop is. De tabel met prijzen zijn wel niet zo gemakkelijk te vinden. Je moet wel tijdig je abonnement stoppen want het wordt anders automatisch met dezelfde duur verlengd.

Voordelen Rendez-Vous

De zoekfunctie werkt echt eenvoudig en goed. Je hebt verschillende mogelijkheden ter beschikking hiervoor. Je kan direct zoeken op basis van ID nummer, je kan enkele basis dingen invoeren zoals leeftijd, regio, lengte, enz... Maar je kan ook heel gedetailleerd gaan zoeken door te speuren naar hobby's, sterrenbeelden, interresses, enz.

Ook de opinipeilingen (lijst met vragen) is enorm handig om te zien of iemand een match met je vormt.

De gehouden evenementen zijn verder nog een sterk pluspunt. Het verlaagd ook de drempel om met leden in het echt met elkaar samen te komen.

Besluit

Rendez-Vous is één van de bekendste datingsites en dit zeg al heel veel. Er zitten dus heel veel leden op deze site waardoor de kans dat je vindt wat je zoekt een stukje groter is. Je hebt er wel een betalend lidmaatschap voor over. Die zijn gelukkig relatief goedkoop. Volgens ons is deze site een aanrader, zeker als je op zoek bent voor vriendschap of een serieuzere relatie.

Registreer je nu gratis bij Rendez-Vous!

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties