Relatieplanet

Geplaatst door Admin op 28-09-2014 in Dating Sites

Relatieplanet is misschien wel de bekendste datingsite van de lage landen. De site heeft tevens al 5 jaar de prijs van "website van het jaar" in ontvangst mogen nemen. De site is met meer dan 6.000 inschrijvingen per week marktleider in de Benelux. Ook voor mobiele gebruikers is relatieplanet zeer geschikt. Er bestaat voor hen een app.

De profielen op relatieplanet zijn simpel maar duidelijk. Zo kan je er enkele foto's toevoegen, een basistekstje en een aantal invulvelden. Dit zorgt ervoor dat het gratis aanmelden dan ook vlot verloopt.

Relatieplanet plant ook regelmatig leuke acties voor zowel leden als niet-leden. Dit zijn prima mometen om eens iemand in het echt te ontmoeten. Dit kan op de diverse singlefeesten en zelfs op de singlereizen. Op zo een feest komen al snel meer dan 2.000 leden zich uitleven.

Als het daten toch niet zo vlot verloopt als je had gehoopt, dan heeft relatieplanet een dating coach voor je klaar die je zal helpen als je het even niet meer ziet zitten. Relatieplanet is gekend voor zijn vriendelijke klantenservice.

Registreer je nu gratis bij Relatieplanet!

Betalend lidmaatschap

Niet betalende leden krijgen relatief veel vrijheid. Ze kunnen 1 foto tonen, interesse-meldingen sturen en een berichtje ontvangen. De gratis leden krijgen echter wel advertenties te zien.

Toch raden we iedereen aan om een full membership te nemen want het is het waard. Dit kan je afsluiten voor de duur van een maand (€28,50), drie maanden (€43,50), zes maanden (€63,50) of 1 jaar (€86,50).

Hiermee kan je onbeperkt berichten versturen, chatten met andere leden (zelfs met webcam), alle foto's bekijken, zoeken op trefwoorden. Je kan ook zien welke leden jouw profiel hebben bezocht. Je zal snel merken dat dit betalend lidmaatschap zijn vruchten zal afleveren. Trouwens, je kan bij relatieplanet het automatisch verlengen afzetten, dus daar moet je hier geen zorgen over maken.

Nadelen van Relatieplanet

Omdat de site gratis meer toegankelijk is, bestaat er ook meer kans dat er fake profielen tussen de niet-betalende leden zitten. Door het grote aantal leden is het bovendien ook iets moeilijker om die juiste date te vinden.

De profielen zijn misschien net iets te simplistisch en de interface kon grafisch iets beter uitgewerkt worden.

Voordelen van Relatieplanet

Je kan hier terecht voor zowel vriendschap als voor een langdurige relatie. Er zijn hier heel veel actieve leden en dat is zeker een pluspunt. Door dit grote aantal zal je niet genoodzaakt zijn om met mindere dates af te spreken. Je klikt enkel diegene aan die u echt leuk vindt. Omgekeerd kun je ook iemand gemakkelijk blokkeren mocht dit nodig zijn.

Via een persoonlijkheidstest kun je gemakkelijker een geschikte partner vinden. Dit kost natuurlijk wel even tijd voor zo'n test in te vullen, maar het loont zich wel.

Besluit

Relatieplanet is zeker één van de betere datingsites als je op zoek ben naar iets serieus. Het ruime aanbod van leden is een sterk pluspunt en zorgt dat er meer kans is dat je een geschikte parnter zult vinden. De prijzen van een betalend lidmaatschap zijn redelijke prijzen, zelfs goedkoop als je voor een periode van 6 maanden neemt. Wij raden dan ook deze site sterk aan.

Registreer je nu gratis bij Relatieplanet!

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties