Parship

Geplaatst door Admin op 28-09-2014 in Dating Sites

Parship is een datingsite voor hogeropgeleide singles die een vaste relatie wensen. Volgens recente cijfers voldoen ook 3/4 van hun leden werkelijk aan deze voorwaarden en dit is toch wel hoog te noemen. Bij Parship zit je op dat vlak dus goed.

Ook op vlak van verdeling tussen mannen en vrouwen kan Parship goede papieren voorlegen. Er zitten bijna evenveel vrouwen als mannen op de site, daar waar bij veel andere dating sites een overgrote meerderheid meestal mannen zijn. Eigenlijk is deze goede verdeling een gevolg dat ook de meeste leden boven de 30 zijn en ook serieuzer bezig zijn met de zoektocht naar de ware liefde.

Zeer opvallend is dat Parship je ook een coach aanbiedt die je stap voor stap helpt bij het aanmaken van een profiel, maar ook met het maken van een date. Dit is zeer welkom voor mensen die het even het noorden kwijt zijn en niet meer weten wat te doen.

Er is ook de mogelijkheid om een unieke test te doen, waarbij uw persoonlijke eigenschappen aan bod komen. Parship zal met deze informatie mogelijke matches voor je zoeken en vinden.

Indien je al overtuigd ben, raden we je aan om jezelf gratis aan te melden. Eens je profiel is ingevuld, hetgeen niet lang duurt, zal je al gratis partnervoorstellen kunnen doen, berichten ontvangen en zelfs 1x deze kunnen beantwoorden. Verder krijg je nog de mogelijkheid om ijsbrekers en glimlachjes te versturen. Dus waag nu al uw kans.

Registreer je gratis bij parship.nl  Registreer je gratis bij parship.be

Betalend lidmaatschap

Je zal merken dat Parship de moeite loont en ook hun premium lidmaatschap. Er is keuze voor een lidmaatschap van 6 maanden (€40 per maand), 1 jaar (€25 per maand) of zelfs 2 jaar (€20 per maand).

Eens je betaalt hebt, kan je onbeperkt berichten sturen en lezen, alsook alle foto's van anderen bekijken. Ook krijg je toegang tot een lokale zoekfunctie, kan je zien wie jouw profiel heeft bezocht.

Premium leden kunnen ook een uitvoerig persoonlijkheidsrapport krijgen, ze kunnen mobiel daten (via een app) en krijgen ook contactgarantie.

Nadelen van Parship

De site is relatief aan de dure kant omdat je voor een hele periode moet boeken. Echter als je hoog opgeleid bent en een goede baan, mag dit zeker voor jou de site niet doen afschrikken.

De persoonlijkheidstest is enerzijds een pluspunt, maar anderszijds duurt deze ontzettend lang vooralleer hij ingevuld is. Ook zijn een aantal vragen niet echt relevant.

Voordelen van Parship

De meeste leden op Parship zijn serieus op zoek naar een vaste relatie. Er zijn ook voor beide geslachten voldoende goede matches aanwezig. Op Parship zitten weinig valse profielen omdat deze door de beheerder worden gecontroleerd.

Omdat de site mikt op hogeropgeleiden, zal dit de slaagkans van uw zoektocht flink verhogen. Mensen met hetzelfde niveau denken vaak ook hetzelfde en hebben daarnaast min of meer dezelfde interesses.

Om de slaagkans nog te verhogen, raden we je aan een persoonlijkheidstest door te voeren die met een wetenschappelijke achtergrond je helpt om een zo goed mogelijke match voor jou te vinden. Ten slotte is er ook nog altijd de dating coach in geval van nood.

Besluit

Ondanks de iets hogere prijs, raden we toch Parship aan. Door de sterke voordelen vallen de nadelen eigenlijk in het niet. De site heeft in het verleden al bewezen een zeer hoge slaagkans aan te kunnen bieden. Hierdoor win je enorm veel tijd uit voor jezelf, en trouwens, een leuke parnter maakt toch alles goed, nietwaar?

Registreer je gratis bij parship.nl  Registreer je gratis bij parship.be

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties