Lexa.nl

Geplaatst door Admin op 17-01-2015 in Dating Sites


Lexa is altijd al een vaste waarde geweest sinds de site in 2002 werd opgestart. De site is enorm populair voor diegenen die op zoek gaan naar een langdurige relatie, alsook naar een leuke éénmalige date. De hoofdreden waarom Lexa zo groot is, is omdat ze hun richten op een algemeen publiek en geen bepaalde doelgroep.

Op dit moment is Lexa de snelstgroeiende datingsite in onze lage landen. Elke minuut melden zich nieuwe leden aan, zo'n 35.000 iedere week. Dit alleen al maakt deze site zo aantrekkelijk en die status verdien je niet zomaar. Het succes van Lexa komt vooral door de vele sucesverhalen want er worden veel koppeltjes gevormd iedere dag.

Net zoals bij de meeste dating sites kan je ook bij Lexa.nl snel en gratis een profiel aanmaken. Je kiest zelf hoeveel informatie je over jezelf wilt prijsgeven. We raden je toch aan om zoveel mogelijk over jezelf te melden zoals je beroep, geloofsovertuiging, uiterlijke kenmerken of persoonlijkheid. Een foto is niet strikt nodig, maar verhoogt wel enorm je kansen. Weet wel dat je profiel steeds gecontroleerd zal worden, dus vul het eerlijk in.

De Lexa App

De site kan je ook mobiel via een app bereiken. Sinds 2013 heeft Lexa.nl immers haar eigen app ontwikkeld voor zowel Android, iOS als Windows. Wanneer je een volledig lidmaatschap hebt, mag je deze app onbeperkt gebruiken.

Registreer je gratis bij Lexa.nl

Betalend lidmaatschap

Met een gratis lidmaatschap kan je een profiel van jezelf plaatsen, knipoogjes sturen, zelf profielen van andere leden lezen en berichtjes sturen. Je kan ook de berichten ontvangen, maar je kan ze wel niet lezen. Hiervoor moet je een volledig lidmaatschap nemen. Hierbij krijg je dan ook toegang tot de chatbox, voorrang bij de klantenservice en mag je extra foto's bekijken.

De prijs van een volledig lidmaatschap is €25 voor 1 maand. Kies je voor 3 maanden, dan betaal je slechts €13. Het goedkoopste ben je als je voor 6 maanden kiest want dan kost een full membership je €10.

Pas wel op: je lidmaatschap zal altijd automatisch verlengen met 1 maand. Het bedrag dat via automatisch incasso wordt afgeschreven hangt af van je lidmaatschap dat je ervoor hebt gekozen. Gelukkig heb je wel tot 14 dagen de tijd om het lidmaatschap op te zeggen. Je maakt dan gebruik van het herroepingsrecht.

Voordelen van Lexa

Wie kent tegenwoordig niet een vriend of vriendin die zijn geliefde heeft gevonden via Lexa? De vele succesverhalen zijn dan ook een troefkaart van Lexa. Dit succes komt niet zomaar. De helft van mederwerkers van Lexa controleert de profielen en filtert er de valse profielen uit. Ook hecht men bij Lexa veel belang aan de gedragscode waardoor de website als 'zeer' betrouwbaar en veilig wordt ervaren.

Ook leuk zijn de veel acties die Lexa houdt zoals een "date 7 daagse", speciale date acties tijdens Valentijn, enz. Persoonlijk kijken we ook altijd uit naar de e-mails die je ontvangt met mogelijke passende singles. Deze worden geslecteerd op basis van je voorkeuren en profielgegevens.

De zoekfuncties bij Lexa zijn zeer uitgebreid waardoor je snel en gemakkelijk je ideale date kunt vinden. De website is een onderdeel van Meetic, hetgeen het grootste datingbedrijf in Europa is. Hierdoor is Lexa ook continu in beweging.

Nadelen van Lexa

Echte nadelen heeft volgens ons Lexa niet echt. Als we echt kritisch moeten zijn vinden we dat de prijs voor 1 maand wel wat duur is. Je bent infeite bijna verplicht om direct een lidmaatschap voor 3 of 6 maanden te nemen. Ook vinden we het niet fijn dat je lidmaatschap automatisch verlengd wordt. Lexa beweert dat ze dit doen zodat je berichten niet verloren gaan wanneer je vergeten bent je lidmaatschap te verlengen, maar dat lijkt ons niet nodig.

Besluit

Omdat Lexa de meeste slaagkansen kent, is deze dating site echt een aanrader. Ook levert het Lexa-team een uitstekende service waardoor je veilig en betrouwbaar kunt daten. Zeg wel op tijd je lidmaatschap op wanneer je je liefde hebt gevonden. Ben je het toch vergeten, maak dan gebruik van het herroepingsrecht binnen de 14 dagen.

Registreer je gratis bij Lexa.nl

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties