EDarling.nl en Elitedating.be

Geplaatst door Admin op 28-09-2014 in Dating Sites

Er zijn studies die tonen dat het opleidingsniveau een invloed heeft op het denkniveau. Als twee partners het denkniveau delen, dan verhoogt ook de kans op een blijvende langdurige relatie.

Als je denkt dat het juiste opleidingsniveau belangrijk is voor je relatie, dan zijn elitedating.be of eDarling.nl misschien wel iets voor jou. Beiden sites zijn zuster sites van elkaar. Deze dating sites zijn gericht op hoger opgeleiden die een partner zoeken met een vergelijkbaar niveau.

Deze sites focussen zich op de toplaag van de Nederlandse en Belgische samenleving. Mensen uit deze laag staan anders in het leven dan lager opgeleiden. Dit zorgt in praktijk dat er meer gelijkwaardige relaties ontstaan die spannend en veelzijdig zijn. Je wil toch ook graag een partner die af en toe wat tegengas kan geven.

Registreer je gratis bij edarling.nl  Registreer je gratis bij elitedating.be

Aanmelden

Zowel bij elitedating.be als bij eDarling.nl kan je gratis een profiel opstarten. Om de achtergrond en het niveau van ieder lid goed in kaart te brengen, wordt er eerst een uitgebreide digitale persoonlijkheidstest afgenomen bij de aanmelding. Deze test is wetenschappelijk onderbouwd en peilt naar uw achtergronden.

Niet enkel uw persoonlijke voorkeuren worden gevraagd, maar ook uw sociaaldemografische gegevens dien je in te voeren. Soms kunnen de vragen zelfs confronterend of lastig zijn, maar het is voor de goede zaak.

Het onderzoek dient vooral als basis om een zo goed mogelijke match voor jou te vinden. Eens je profiel klaar is, bieden de sites je zelf al enkele kosteloze partnervoorstellen aan, waarbij je ook al berichten kunt ontvangen.

Betalend lidmaatschap

Als je serieus geïnteresseerd bent, moet je best een betaald premiumaccount nemen. Je kan dan immers onbegrensd berichten versturen en ontvangen, alsook het foto-overzicht bekijken.

Een bijkomend voordeel is dat uw profiel vaker ingezet zal worden als potentiële match bij de andere leden van de websites.

Maar als betalend lid krijg je nog veel meer. Er is zo bv. de mogelijkheid om een profielverificatie te laten voeren, bijkomende partnervoorstellen van 'kismet' ontvangen, een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel te downloaden, of om te zien of berichten zijn ontvangen. Een serieuze boterham dus en echt wel de moeite.

Nadelen eDarling & Elitedating

De persoonlijkheidstest invullen kost wel even wat tijd, want het zijn meer dan 250 vragen die ingevuld dienen te worden. Dit is zeker een groot nadeel voor iemand die enkel op zoek is naar een flirt of een losse date. Anderzijds is dit ook wel een voordeel want op deze manier blijven enkel de heel serieuze personen over.

Een nadeel kan zijn dat je, als man, op deze sites niet zo snel een dom blondje zal vinden, mocht je dit op het oog hebben. De meeste leden zijn hier ook niet op zoek naar een pure seksdate.

Voordelen eDarling & Elitedating

De grote persoonlijkheidstest heeft dus als voordeel dat het kaf van het koren wordt gescheiden, maar een nog groter voordeel is dat er zeer goede matches voorgesteld kunnen worden met daarbij een grotere kans op slagen. Ideaal voor als je een langdurige relatie zoekt.

De site heeft een gebruiksvriendelijke interface. Het navigeren verloopt vlot en de zoekfuncties zitten intuïtief in elkaar.

En dan is er nog misschien de grootste troefkaart van de site, namelijk zijn leden die voornamelijk van een hoger niveau zijn. Willen we niet allen zo een partner waarbij een tof gesprek kunnen voeren? En dan vermelden we niet eens dat mensen uit de hogere klasse in de meeste gevallen er ook beter financiëel voorstaan in het leven. De keuze is aan U.

Besluit

We zijn zeer positief over zowel eDarling.be als Elitedating.be omwille van de hoge succescijfers. De persoonlijkheidstest speelt hier wel een grote rol in. Dat onderzoek vergt wel wat tijd, maar je krijgt er natuurlijk wel wat voor terug want de gerichte partnervoorstellen mogen er echt zijn. Voor ons zijn deze websites aan te raden voor personen die op zoek zijn naar een partner met een hoger niveau.

Registreer je gratis bij edarling.nl  Registreer je gratis bij elitedating.be

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties