C-date

Geplaatst door Admin op 28-09-2014 in Dating Sites

Bij C-date promoot men relaties zonder verplichtingen voor mensen met een niveau. Hun doelgroep zijn dus mensen met een opleiding die tevens op zoek zijn naar een erotisch avontuur, of toch ten minste een andere leefstijl hanteren.

De site biedt vrij-denkende mensen de mogelijkheid aan om op een discrete wijze contact te leggen met gelijkgezinde zielen. Zowel vrouwen, mannen als koppels die op zoek zijn naar een one-night stand zijn welkom. Maar ook personen met een fetish vind je hier. Er geldt het motto: alles kan en niets moet.

Verwacht wel niet om een langdurige relatie te vinden op deze site. Casual dates zijn in het algemeen bedoeld voor "kortstandige" relaties vol passie en erotiek. Het is ook een goede manier om stress op je werk en thuis te verminderen. Dankzij de adrenalie en spanning, krijg je de nodige energie om weer vol ertegenaan te gaan.

Registreer je gratis bij c-date.nl  Registreer je gratis bij c-dating.be

Aanmelden

Bij het registeren, dat trouwens gratis is, worden er enkele vragen gesteld zoals haarkleur, kleur van je ogen, je lengte, enz. Eens je je e-mail adres hebt bevestigd, ontvange je al enkele contactsuggesties. Vanaf nu kan je zoektoch beginnen om al je erotische fantasieen waar te maken.

Betalend lidmaatschap

Net zoals bij andere dating sites laat een premium lidmaatschap toe om berichten te ontvangen en te versturen. Verder kun je ook chatten en meerdere kleinde dingen uitvoeren.

Je moet wel in eens betalen voor 3 maanden. Dit kost ongeveer €90, oftewel 30 euro per maand.

Nadelen van C-date

Dat je ineens voor 3 maanden moet registreren vinden we een nadeel. Bovendien wordt de duur automatisch verlengd als je niet op tijd annuleert. We hebben wel wat klachten ontvangen dat dit niet altijd even vlot verloopt.

De relaties die je op deze site zult opbouwen zijn meestal van korte duur. Dit kan een nadeel zijn wanneer je op je nieuwe flirt verliefd wordt. Omdat bijna alle relaties bij Casual dating van korte duur zijn, zal je dus lang blijven plakken op de site. Je geraakt immers niet echt van de straat.

Voordelen van C-date

C-date laat je toch om op een discrete manier op zoek te gaan naar een passionele avond. De user-interface van de website ziet er verder keurig uit. Er is voldoende aandacht geschonken aan de uiterlijke kenmerken.

Besluit

We zijn niet super enthousiast over C-date, maar afraden doen we deze site ook niet. Er zijn betere dating sites voor dit genre, maar natuurlijk ook slechtere. We hanteren dan ook het motto: wie niet waagt, wie niet wint. Veel succes.Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties