Lexa.nl

Lexa.nl is één van de grootste en meeste betrouwbare dating sites van Nederland. De site kent heel veel succesverhalen en is gericht op een algemeen publiek.

Second Love

Op second love kun je naar hartelust zoeken naar spannende afspraakjes. Vreemd gaan was nog nooit zo eenvoudig en discreet.

C-date

Heb je niveau en ben je op zoek naar een korte passionele relatie vol met erotiek? Dan is casual dating iets voor jouw.

Relatieplanet

Relatieplanet is de grootst dating site van de Benelux. Hier vind je serieuze kandidaten die op zoek zijn naar een langdurige echte relatie.

Parship

Zoek je ook een hoogopgeleide partner die bij je past? Wil je graag een langdurige relatie opbouwen met je ware liefde? Lees alles over Parship.

eDarling.nl en Elitedating.be

Zoek je iemand met een hogere opleiding? Dan zijn eDarling.nl en elitedating.nl iets voor jouw. Ze vinden voor jou de ideale match.

Rendez-Vous

Rendez-Vous is vooral actief in België en meer dan 40.000 leden bezoeken dagelijks de dating site. Ze organiseren ook leuke evenementen.

Couchsurfing

Met couchsurfing kan je gratis overnachten, maar ook gemakkelijke nieuwe mensen van andere culturen en landen leren kennen.

Victoria Milan

Heb jij dringend nood aan wat spanning in je leven? Dan is Victoria Milan wel iets voor jou. Heel discreteet ontmoet je gelijkgestemde zielen.