Miljonairsmodel.nl

Geplaatst door Admin op 03-10-2014 in Cursus

De bedenker van het Miljonairsmodel is Casper Camps die veel ervaring heeft met online marketing. Bij dit model claimt Casper dat je binnen de 3 maanden €5000 per maand kunt verdienen. Het enige wat je moet doen om een passieve bron van inkomste te krijgen is zijn advies volgen qua advertenties, traffic sources, enz. Naar mijn mening is 5000 euro niet haalbaar voor de meeste onder ons. Maar hiermee beweer ik ook niet dat het niet kan natuurlijk.

In tegenstelling tot andere moddelen, leer je hier ook over hoe je offline meer kunt verkopen. Maar vooral de online marketingtechnieken maken het verschil.je zal er leren over een doorwijsdomein, email handtekeningen, major blast, promotie op facebook en youtube en nog veel meer.

Wat zit er in het miljonairsmodel?

Het volledige pakket bestaat een verschillende modules:

Bonusmodules

Er zijn heel wat extra modules die de moeite waard zijn. Je komt te weten waarom het beter is een eigen bedrijf te starten en Casper geeft tips over investeringen waardoor je bedrijf nog meer winst kan maken. Verder worder er nog tips gegeven over de belastingdienst, dit is altijd handig.

Is deze cursus zijn geld waard?

De prijs van het introductiepakket is 50 euro. Vervolgens kan je kiezen voor een elite membership waar alle informatie staat die hierboven besproken wordt. Dit lidmaatschap kost je €150 euro per maand. Dit lijkt op het eerste zicht hoog, maar de informatie die je ervoor krijgt is echt wel de moeite. Ikzelf ben erin geslaagd dit er binnen 2 weken er terug uit te halen.

Met dit miljonairsmodel wordt de lat zeer hoog gelegd. De informatie is compleet en absoluut de moeite waard. Omdat ik zijn model geprobeerd heb en gezien heb dat het werkt (ik verdien er 1200 euro per maand mee momenteel), raad ik dan ook iedereen deze cursus aan. Let wel op: je zal wel een tijdje hard moeten werken vooralleer alles loopt.

Ga naar de website van Miljonairsmodel.nl

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties