Internet Geheimen

Geplaatst door Admin op 15-10-2014 in Cursus

Met de cursus internetgeheimen.com leer je hoe je een passief inkomen kunt verwerven en dus slapend rijk kunt worden. De cursus claimt dat je 250 euro dagelijks kunt verdienen, al lijkt ons dit wat aan de hogere kant. Nu ja, ook al verdien je dagelijk 50 euro, dan nog is het de moeite.

De cursus gaat uit van het basisprincipe dat veel kleintjes één grote maakt. Je leert dus hoe je met een groot aantal kleine websites telkens kleinere bedragen verdient, maar samen vormt dit maaandelijks wel een serieus bedrag. Het principe is dus niet nieuw, maar het werkt wel.

Via SEO tips en trucks kun je dan deze sites hoog in Google krijgen waardoor je meer bezoekers en ook meer inkomsten zult verwerven. Dus maker is wel eerlijk om te melden dat dit geen snel-rijk cursus is.

Wat krijg je als je de cursus aanschaft?

Het cursusmateriaal bestaat een een aantal video's die je uitleggen hoe je met behulp van wordpress en bijhorende plugins een groot aantal websites kunt bouwen zonder veel technische kennis nodig te hebben, behalve de SEO technieken die men je uitlegd.

Sommige SEO trucjes zijn wel basic, maar voor beginners zijn ze wel een must om te weten. Ook al ken je enkele van de technieken al, toch is het goed om nog eens met je neus erop gedrukt te worden want ze worden maar al te vaak vergeten of overgeslagen. Er zijn tegenwoordig wel nog andere goede SEO technieken die niet aan bod komen in de cursus en dit is wel jammer.

Die video's zijn wel erg duidelijk en JP benadrukt dat veel draait om unieke content. Voorkennis is niet nodig en eigenlijk moet je enkel nabootsen wat je getoond wordt.

Bonusmodules

Naast het basispakket biedt men tegenwoordig nog twee extra DVD's aan die de thema's "geld verdienen op youtube" en "Pay-Per-View" behandelen. Zo leer je hoe je youtube kunt gebruiken om passief je inkomen te verhogen. De technieken zijn wel niet echt uniek te noemen en waarschijnlijk bekend bij de marketingspecialisten onder ons.

Ga je echt rijk worden na deze cursus?

Het is zeker mogelijk om met de aangeleerde technieken geld met te verdienen, maar hoeveel kan niemand zeggen. Dit hangt ook af welke onderwerpen je gaat behandelen en hoeveel inzet je ervoor over hebt. Dit is zeker geen manier zodat je op enkele dagen rijk gaat worden en dit zegt tevens de de opsteller van de cursus.

De grootte van je inkomen hangt ook af van hoeveel websites je al online hebt. Naarmate je door de tijd er steeds meer kunt toevoegen, zal ook je inkomen groeien.

Het is een cursus die doorzettingsvermogen eist want je moet je zeker wel een jaar geven vooralleer je op automatische piloot kunt cashen. Ook zal je al doende verbeteren telkens je een nieuwe website toevoegd. Dit is ook nodig wat er blijft altijd een groot verschil met de theorie en de praktijk.

Is deze cursus zijn geld waard?

De curus is te koop voor €67, een standaard prijs dus voor een internet marketing cursus. Ik denk dat iedereen die wat inzet toont de investering binnen enkele maanden heeft terugverdiend, of zelfs een veelvoud ervan.

Als je niet van plan bent of het niet kunt opbrengen om tientallen of honderden microwebsites te bouwen en daarna te optimaliseren, dan raden we je beter een andere cursus aan. Maar ben je wel gemotiveerd, dan is deze cursus een aanrader. Het is niet de gemakkelijkste manier om rijk te worden, maar het biedt wel een hogere kans op slagen.


Ga naar de website van internetgeheimen.com

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties