Angsten overwinnen

Geplaatst door Admin op 12-11-2014 in Cursus

Tegenwoordig kampen meer en meer mensen met sociale onzekerheid: Men durft niet zo maar op een feestje iemand aanspreken, men voelt zich oncomfortabel wanneer men in de belangstelling staat, men durft een man of vrouw niet op date te vragen uit vrees om afgewezen te worden. In veel gevallen zal men zich dan in de achtergrond houden, zwijgen uit angst om iets verkeerds te zeggen en vooral zichzelf een houding te geven die onnatuurlijk is, waardoor je net een negatief beeld krijgt van anderen.

De achtergrond van al deze zaken is onzekerheid, angst en een gebrek aan sociaal zelfvertrouwen. Deze cursus heeft nu net het doel dat je die onzekerheid kan overwinnen. Door enkele simpele tips en technieken toe te passen kan iedereen hierin slagen.

De cursus is van de hand van Simon Zomerdijk, sociaal psycholoog. Hij bundelde zijn theoretische en praktische ervaring van de laatste jaren samen in deze cursus die je leven positief kan doen veranderen. Je zal je gelukkiger voelen, minder stress ervaren en dus ook gezonder leven. Je zal meer relaties, verienden en dates krijgen. Je zal ook een hoger inkomen verkrijgen omdat je beter zult omgaan met sollicitatiesgespreken en vergaderingen waardoor je meer promotie maakt.

Wat krijg je als je de cursus aanschaft?

De cursus bestaat uit drie hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk gaat over het begrip "sociaal zelfvertrouwen", assertiviteit, state en trait. Het tweede hoofstuk leert je hoe je uw angsten kun omzetten in zelfvertrouwen. Dus hoe je van je zwaktjes je sterktes kunt maken. Hoe moet je jezelf motiveren en waarderen? Hoe kan je je overtuigingen veranderen en ervaringen positief kunt omzetten in vertrouwen. In het derde deel leer je technieken en krijg je oefeningen om je zelfbeeld op te krikken.

Naast de hoofdcursus krijg je ook een aantal handige bonussen (e-books):

Is deze cursus zijn geld waard?

De cursus kost €39,97 en je krijgt hiervoor een compleet pakket met kostbare informatie die je verder in het leven zullen brengen. Je moet maar eens bedenken wat de impact gaat zijn als je erin slaat om je angsten te overwinnen. Hierdoor zullen heel wat poorten in je leven open gaan.

Om de informatie aan te leren die in de cursus verschaft wordt, moet je heel veel sessies volgen bij een psycholoog, waaraan je honderden euro's zult kwijt zijn. En dan is het nog maar de vraag of je er zoveel met opgestoken hebt. Ook kan je later steeds terug grijpen naar deze cursus, want informatie is vluchtig. Je moet regelmatig wat bijscholen als je hiervoor de kans hebt.

In feite zijn de bonussen al het aankoopbedrag waard. Je krijgt hier dus meer dan je verdient. Daarom adviseren we iedereen deze cursus, zelfs aan mensen die geen problemen hebben met zelfvertrouwen. Er valt gewoon veel te veel uit deze cursus te leren.

Ga naar de website van Sociaal Zelfvertrouwen

Lees ook:

Rating

Geef een Reactie(HTML tags en links worden verwijderd)
Reacties