Poker

Poker is een behendigheidsspel waarbij geluk een factor speelt. Je wint door kansberekingen, bluffen en het goed kunnen lezen van andermans kaarten.

Geld verdienen met Poker

Geld verdienen met poker is mogelijk als je iets van poker kent. Lees daarom veel over poker en doe mee aan online toernooien. Iedereen kan het eigen leren.

Texas Hold 'em

De meest gespeelde vorm van Poker is Texas Hold'em waarbij de spelers 2 gesloten handkaarten hebben en er 5 gemeeschappelijke kaarten zijn.

Caribbean Stud Poker

Je speelt poker tegen de bank of dealer. Alle spelers krijgen 5 kaarten. Er is tevens een Jack Pot te verdienen bij hoge pokerhanden.

Pokerhanden

Welke zijn de hoogste pokerhanden? Wat is de kans dat je ze kan krijgen? Hoe wordt de winnaar bepaalt?

Soorten Poker

Poker kent veel soorten en variates. Elke vorm heeft zijn eigen karakteristieke regels en mogelijkheden. We overlopen de meest populaire variaties.

Dealerfout

Als de dealer een fout maakt heet dit een dealerfout. Als deze fout niet hersteld kan worden is dit een misdeal. We overlopen de mogelijkheden.

Cash games, toernooien en limieten

Wat zijn cash games en hoe verlopen poker toernooien. Wat zijn de mogelijke limieten zoals No Limit, Spread Limit of Pot Limit, All-in, etc.