Stratego

Val aan en verover de vaandel van je tegenstander. Dit is het doel van stratego dat je 1v1 kan spelen of zelfs met 4 spelers. Strategie en taktiek zijn nodig.

Kolonisten van Catan

Via oogsten, handelen, bouwen en ontwikkelen van dorpen en straten, en een vleugje geluk win je in het succesvolle bordspel, de kolonisten van Catan.

Scrabble

Vorm woorden met de hoogste mogelijke score om te winnen. Probeer woorden te leggen op vakjes met bonussen zoals 3x woordwaarde of 3x letterwaarde.

Risk

Verover de 42 gebieden op de map door je legers strategisch op te stellen. Plan heel goed wat je wil doen. Focus je op continenten en overheers iedereen.

Monopoly

Speel de alle andere spelers failliet door het kopen van vastgoed, bouwen van huizen en hotels en het innen van huur. Geluk en taktiek zijn nodig.

Dominion

Je deck met geldkaarten, actiekaarten en puntenkaarten vormt je koninkrijk. Laat het optimaal groeien door een goede mix van kaarten.

Diplomacy

Verover Europa als een grootmacht door middel van subtiele diplomatieke acties en geheime conferenties. Het is een psychologisch en strategisch bordspel.

Zeeslag of Battleship

Laat de schepen van je tegenstander als eerste zinken door torpedo's af te vuren. Plaats uw eigen vloot strategisch zodat ze niet gevonden worden.

Cluedo

Onderzoek n wie Dr. Swart om het leven heeft bracht, waar en met welk wapen. Door alle kamers en vindt de oplossing via deductie.

Carcassonne

Bouw de Franse stad Carcassonne met al haar wegen, steden, kloosters en weiden. Plaats pionnen op de tegels en scoor zoveel mogelijk punten.

Smart Ass of wijsneus

Wijsneus of Smart Ass is een kort, snel, leuk en hilarisch bordspel waarbij je als eerste het juiste antwoord moet geven op vragen: wie ben ik, wat ben ik, waar ben ik?

Qwirkle

Leg tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar en scoor (bonus)punten. Dit legspel is een kruising van scrabble en domino en is vrij tactisch.

Smallworld

Vecht met je volk om meer ruimte en gebruik de mogelijkheden van je volk optimaal. Beslis wanneer je uw volk opgeeft voor een nieuw ras.

Axis en Allies

Vecht zoals in Wereldoorlog II met de Axis (Duitsland en Japan) tegen de Allies (Sovject Unie, Engeland en USA). Het spel is sterk tactisch en strategisch.

Ticket To Ride

Ticket to Ride is een treinavontuur waarbij spelers kaarten verzamelen en hiermee lange routes voltooien tussen steden om punten te verzamelen.